woensdag 30 maart 2016

Spring is in the air

Hallo allemaal,

de Pasen zit er er alweer op, maar de lente is nog maar net begonnen, heerlijk om aan de slag te gaan met al die lente creaties.


De basis is de bloem van MDF van Dutch doobadoo, deze bestaat uit 2 delen, zodat je hem makkelijk kan bewerken. Eerst heb ik hem geschilderd met witte  gesso. Daarna heb ik met de bloemensheet, ook van Dutch doobadoo met de structuur pasta de bijpassende bloemetjes erop gezet.


Links onderin heb ik wat gras geplakt met een geitje en het hekje uit de one of a kind spring set.


Op deze foto zijn de bloemetjes die ik met witte structuur pasta heb aangebracht met behulp van de bloemen sheet van Dutch Doobadoo beter te zien. Het gele vlindertje heb ik ingekleurd met distress inkt vintage photo.


Rechts onderin heb ik wat bloemetjes geplakt en wat klim-op. De klim-op heb ik ingekleurd met vintage photo distress inkt.


Rondom het plaatje  ook met wat bloemetjes gewerkt en wat klim-op erbij geplakt, hier heb ik de klim-op in gedeeltes gebruikt, want dat kan natuurlijk ook prima.


In dit vakje de tekst gebruikt van de spring stempel set.
Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren!Groeten


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen: