woensdag 23 maart 2016

Happy Easter


hallo allemaal,

nog een maandje en dan begint de lente alweer, heerlijk om via je kaarten daarvan alvast te genieten.


De basis heb ik gesneden van geel en wit cardstock met daarop het designpapier uit het budding spring paper blok . Onderaan heb ik de grasrand  geplakt met daar op het lieve lammetje (6002/0435). Aan de zijkanten heb ik 1 van mijn favoriete randstansen  geplakt.

 

Het plaatje heb ik op maat gesneden zodat hij precies in die kei gave vierkante mal  past. Deze mal bestaat uit 2 delen het eerste deel heb ik uitgestanst in het geel en daarop heb ik het tweede gedeelte, uitgestanst in wit parelmoer papier, geplakt.bovenaan de kaart heb ik de prachtige bloemenrand  geplakt,deze heb ik eerst in het geel uitgestanst en daarna in het wit. Van de witte heb ik de bloemetjes los geknipt en op de gele basis geplakt. De kleine bloemetjes komen uit de one of a kind spring set .

 

De tekst  heb ik gestempeld op een label stans , het streeprandje stanst hij meteen erbij uit. Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren!
Groeten

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 
                                 


1 opmerking:

Frouwkje zei

Owww...wat is het weer een liefie!!
De mallen die je gebruikt hebt zijn heel mooi hierbij :-D
Liefs, Frouwkje