woensdag 2 maart 2016

Dutch doobadoodag

Hallo allemaal,

Vorige week was de eerste Dutch doobadoo dag van 2016 bij Noor & zo, wat hebben we weer een fantastische dag gehad ! De vraag of ik de kaart , 1  van de projecten deze dag, kon uitlichten met een werkbeschrijving erbij heb ik meerdere keren gehad, dus bij deze dames:



We starten met oranje cardstock, daar leg je de mal van Dutch doobadoo op, teken hem om met potlood, neem de rillijnen over en knip hem uit. Pak na keuze een designvel uit het spring fever blok. Leg de Dutch doobadoo mal hierop, om tekenen ,uitknippen en vervolgens op je basis plakken. Je kunt als je wilt het designpapier beinkten met distress inkt vintage photo van Tim Holz.


Versier je kaart met wat vlindertjes en paaseieren ,beide komen uit een laser art vel van Dutch doobadoo.


Neem voor het bakje een stuk  oranje cardstock van 19 x 14,5 cm, deze ril je aan de lange kant op 8 en 11 cm. Aan de korte kant ril je op 3 en 11,5 cm. Knip van de ontstane kleine vierkantjes, de rillijnen in, vouw alle rillijnen en je zult zien , dat je dan vanzelf ziet hoe het bakje in elkaar geplakt dient te worden.Stans wat gras uit en plak dit op je basis. Knip een Bestie plaatje uit, bouw deze op met 3D tape en plak deze op je bakje.


Om het zakje met paaseitjes heb ik wat raffia gestrikt. ik heb er een labeltje aan gehangen met een tekst erop gestempeld van het Spring stempel vel.

Voor de volgende Dutch doobadoo dag, 24 september, zijn nog een aantal plekken beschikbaar, dus wil je mee doen en ook naar huis gaan met 4 leuke projecten, geef je dan snel op via Noor en Zo 
Groetjes 












De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
 

Geen opmerkingen: