zondag 25 april 2021

Scrap@Home



 Goedemorgen, 

het aller eerste blogbericht van Scrap@Home is een feit, heel erg bedankt voor alle leuke lieve en enthousiaste reacties op de site en webshop! Dat doet heel erg goed! 

Scrap@Home heeft nu al haar eigen tools, waaronder de tape tool, hoektool, strikjes tool, maar ook mooie dunne pincetten en sieraden tangetjes:




Scrap@Home Tools


 Inmiddels staan er al heel wat digitale workshops in de webshop en velen zullen er nog volgen. Waar jullie ook erg enthousiast op reageren zijn de exclusieve workshop pakketten, dit is 1 van de nieuwste, een exclusief ontwerp in een nieuw jasje gestoken door Petra, via de link vind je ook de andere pakketten: 


Workshop Pakketten

 Workshop Pakketten | scrap@home (scrap-home.nl)

Inmiddels is de webshop al flink uitgebreid, de bedels zijn ook erg populair:




Embellishments

 

Ook voor mooi boekbinderslinnen van goede kwaliteit kun je terecht bij Scrap@Home, het assortiment is inmiddels uitgebreid naar maar liefst 16 verschillende kleuren: 





Hebben jullie die mooie kanten bloemen van Louise al gezien, je vind hieronder alle benodigdheden en in onze Facebookgroep het filmpje , hoe je ze maakt.


Kanten Bloemen


Louise is ook druk aan de slag met een prachtig album voor zowel de beginnende als ervaren scrappers, deze workshop word zeer goed uitgelicht met stappen foto’s en daarom goed voor de beginnende album makers, maar er worden nieuwe technieken gebruikt , zodat hij ook leuk is voor de ervaren scrappers.




 je besteld hem in de pre order hier: Workshop Pakket Album Amazonia

 Sinds een week is Drosje ons nieuwste Designteam lid, zij heeft deze kaart gemaakt met 1 van de prachtige mallen van Studio Light


stansen Studio Light


Op dit moment zijn deze Built-up mallen van Dutch Doobadoo erg populair


Dutch Doobadoo

 Dutch Doobadoo / Benodigdheden | scrap@home (scrap-home.nl)


 * Wil je niks missen en ook zien wat anderen maken van alle toffe ontwerpen en artikelen, word ook lid van de Scrap@Home facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/176789133945753 

Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief en een hele fijne dag gewenst!

 Liefs Miranda Bouhof

Geen opmerkingen: