woensdag 4 november 2015

Winter wishes

Hallo allemaal,

hebben jullie dat grote Noor paperblog al gezien? Het zit vol super gaaf winters papier! Ik heb een vintage kaartje gemaakt en heb het designpapier oud gemaakt met behulp van de tool van Tim Holz, deze haal je langs de randjes van je papier en vervolgens kun je de randjes be-inkten met een dispenser en distres inkt "vintage photo".

 Het plaatje  van het schaatsende paartje heb ik achter de ovale mal geplakt. De ovale mal heb ik eerst gestanst en embost op licht papier, daarna heb ik hem gemat op groen cardstock. De sneeuwvlok randen heb ik gestanst uit groen papier, ik heb wat kleinere sneeuwvlokjes gestanst en deze er boven opgeplakt met een klein groen pareltje om het groen weer terug te laten komen.
De grote sneeuwster heb ik gestanst uit wit glitter papier voor een extra winters effect.
De schaatjes heb ik gestanst uit oud roze cardstock , geembost en ik heb ze een kleurtje gegeven met de distress inkt van Tim holz "vintage photo". Door de schaatsjes op te plakken met 3d tape en een klein split pennetje door de bovenkant, lijkt het net of ze opgehangen zijn aan een haakje.

Groetjes Miranda


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor!  & zo (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
7 opmerkingen:

Margo zei

Oh wat een mooie kaart Miranda ! Zo veel prachtige details !
Het is inderdaad erg mooi papier !
Groetjes
Margo

Doris knippenenplakken zei

Hoi Miranda,
PRACHTIG oo zo mooi winters kaartje met zoveel leuke details !
Groetjes Doris

Trudy zei

Prachtige kaart Miranda!
Groetjes Trudy

corryskaart zei

hoi miranda
dit ziet er weer geweldig uit met al die mooie mallen en leuke details!1
groetjes corry

Petras Bastelschätze zei

Hi Miranda, ich bin total begeistert von dieser wundervoll gestalteten Karte. Die Farbkombination gefällt mir super, und die Akzente sind toll gesetzt.
Liebe Grüße Petra

Erica ♥ zei


Wat een onwijs gave kaart, wowww ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Marjanne zei

oh wat een bééldschoon kaartje!