dinsdag 17 november 2015

Winter wonderland

Hallo allemaal,

zaterdag 21 november geef ik een demonstratie op de kerstmarkt in Klarenbeek, Gelderland bij Scrap en Co. Deze dag ga ik je laten zien hoe je verschillende soorten sneeuw op je creatie kan maken in combinatie met de prachtige producten van Noor design. Ook neem ik deze dag diverse voorbeelden mee. Het is van 10.00 tot 16.00. 


Als eerste heb ik de shadowbox geschilderd met blauwe verf,daarna heb ik het onderste gedeelte beplakt met designpapier.Achter een aantal vakjes heb ik een  vintage winters/kerst plaatje geplakt.Hier heb ik de prachtige klimop stans gebruikt, deze heb ik uitgestanst in het wit en ingekleurd met behulp van daubertjes in de kleuren distress inkt vintage photo, iced space en peeled paint.op de bladeren heb ik aleene's snow gesmeerd en daarop heb ik glossy accents gesmeerd, daarna met de heattool verhit.Pas daarna heb ik de nerfjes aangezet met glossy accents en dit aan de lucht laten drogen, uiteindelijk krijg je dan dit mooie resultaat.


De muts en de wanten heb ik ingekleurd met distress inkt vintage photo en daarna bewerkt met foam ball clay, voor dit leuke bontkraagjes effect. De ijspegelrand (6002/2036))heb ik uitgestanst uit wit glitter papier (8011/0442) voor een nog leuker effect.


Op de hulsttakjes (6003/0068) heb ik ook aleene's snow en glossy accents gebruikt, op de roosjes heb ik eiskristal gestrooid.


Op de kerstboompjes (6002/2056) heb ik een snowmarker gebruikt, liquid applicator en daarna verhit met een heattool voor dit leuke 3D sneeuw effect. De hertjes (6002/2029) heb ik bewerkt met distress inkt vintage photo en de stipjes heb ik erop gemaakt meteen wit schrijvende pen.


Op de slee (6002/2035) heb ik ook wat glossy accents gesmeerd, op de banner (6002/0386)heb ik een bijpassende tekst (6410/0338)gestempeld.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren en zie ik jullie zaterdag 21 november op de kerstmarkt in Klarenbeek bij Scrap en co.


3 opmerkingen:

Ghea zei

Wow wat een schitterende schaduwbox Miranda, ik wens je een hele gezellige dag toe.
Liefs Ghea

Anoniem zei

Schitterend!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Heel mooi!!