maandag 30 november 2015

Challenge Noor! Design met tutorial

Hallo Noor vriendinnen,

We starten weer met een nieuwe Challenge bij Noor! Design. Deze keer hebben weer een leuke kaart, die uit verschillende delen is opgebouwd.
Het idee komt van Ineke Bezemer.

Deze kaart heb ik  voor jullie gemaakt met dit patroon om jullie te inspireren!

We starten met het snijden van 3 stukken cardstock in de volgende maten:

15 x 14,5 cm (breedte x hoogte)
17 x 14,5 cm
10 x 24 cm


Het cardstock van 15 cm breed wordt gerild op 2,5 cm aan beide kanten. Het cardstock van 17 cm breed wordt gerild op 3,5 cm aan beide kanten. Het cardstock van 10 cm breed wordt aan de lange kant gerild op 14,5 en 15 cm.


Neem nu het cardstock van 17 cm en leg het open neer. Plak het lange stuk cardstock met de kort kant in het midden. Plak het cardstock van 15 cm breed hier weer boven op.Werk je kaart verder uit met behulp van designpapier en de prachtige stencils van Noor! Design.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 december 2015 door je bloglink toe te voegen aan Mr. Linky onderaan dit bericht. Heb je geen blog dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 december met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan  maart maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een leuke prijs van Noor! Design. 

Veel plezier met het maken van deze workshop!
We zien graag al jullie creaties tegemoet!


2 opmerkingen:

Petras Bastelschätze zei

Hallo Miranda, was für eine wundervolle Karte. Die Gestaltung ist ja mal etwas ganz anderes. Die Stanzungen und Blumen sind absolut großartig geworden, ich bin begeistert.
Liebe Grüße Petra

Marjanne zei

ooo dat is mooi..... ik hou hem in gedachten! jij hebt er een prachtige creatie van gemaakt!