dinsdag 17 januari 2017

Winter wonderland


Hallo allemaal,
wat een sneeuw afgelopen week, het is altijd een mooi gezicht en het hoort natuurlijk wel echt in deze tijd van het jaar. Dit gaf mij de inspiratie voor deze winterse kaart.

De basis heb ik gemaakt van craft en het metalic bruine karton van joy, dit geeft een mooie glans.


Het uilen plaatje heb ik geplakt op de mooie ovale stans (6002/0639). Ik heb er wat craft achter geplakt. De bloemetjes heb ik bewerkt met eiscristal, dit breng je aan op de plaatsen waar je eerst wat tacky glue heb gesmeerd,deze lijm droogt transparant op en zorgt ervoor dat je na het drogen alleen het eiscristal ziet zitten.


Aan de bovenkant heb ik de oude ijspegelrand 96002/2036) geplakt,welke ik heb gestanst uit wit glitter papier. Aan de zijkanten zie je de mooie randstans (6002/0365)

Op de hulsttakken (6003/0060)  heb ik liquid applique gesmeerd en dit verhit met de heattool, zo ontstaat er een 3D sneeuw effect.Hoplijk heb ik jullie weer kunnen inspireren, groetjes

2 opmerkingen:

Erica ♥ zei


Schitterend is je kaart,
mooie warme kleuren ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-DDBD}

Betha Horsmeier-Bouter zei

Reageerde net op Noor-blog op jouw kaart. In het echt is deze nog mooier natuurlijk (afgelopen zaterdag in Putten gezien!). Heb trouwens gelijk zondag de nieuwe mal en stempel/mal bloemen uitgeprobeerd en al zeg ik het zelf, erg mooi geworden! Groetjes Betha.
Ga deze trouwens op mijn blog zetten, dus als je 'm wilt zien? (http://monkeymickey.wordpress.com)