woensdag 28 oktober 2015

Angels shadow box

Hallo allemaal,

 zoals velen van jullie misschien wel weten, ben ik gek op vintage , dus toen ik de shadowbox zag, wist ik meteen wat ik ermee ging maken.

 De shadow box bestaat uit 2 losse delen, de onder plaat en het "raam" gedeelte. De randjes van de onder plaat en het bovenste "raam" gedeelte heb ik eerst wit geschilderd met witte gesso. 

 De onder plaat heb ik na het schilderen eerst beplakt met design papier. Daarna heb ik eerst alles los op m'n shadow box gelegd om te kijken wat ik waar ga plakken.

De plaatjes heb ik achter het "raam"gedeelte geplakt,daarna heb ik het raam gedeelte op het onderste gedeelte geplakt. Daarna kan het versieren beginnen, ik heb een aantal producten van scrap unlimited gebruikt,ook  bij Noor en zo vind je hiervan producten in de winkel.

Het gedichtje heb ik getypt in word in een romantisch lettertype, na het uitprinten heb ik het papier be-inkt met distress inkt vintage photo en opgerold met een sate prikker.

De hoekjes zijn van een paper-artvel van Dutch dooobadoo.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren en je kunt natuurlijk nog veel meer leuke items verzinnen voor in een shadowbox, zoals bijv. een geboorte box of gewoon mooie foto's van jezelf,kinderen, klein kinderen, huisdier..... kortom ideeen in overvloed.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen:

Jolanda zei

Hij is helemaal geweldigggggggg Miranda en ziet er super uit.

Liefs jolanda

ps is dit misschien ons project dan??????????????? ;)

miranda - miranda's freubelsite zei

haha...nee ook niet :-) :-) :-)