zondag 27 september 2015

herfst easel watervalkaart

Hallo allemaal,

Heerlijk die mooie kleuren in het bos, je kunt hier op de Veluwe echt prachtige boswandelingen maken en inspiratie opdoen.
De easel watervalkaart, het blijft een mooi model om te maken, ik heb hem nu in herfst style gemaakt.
De tekst van de autumn stempelset heb ik gestempeld met transparante versafine , daarna heb ik er embossingpoeder over gestrooid en het verhit met de heattool.
Ik heb de nieuwe blaadjes stansen gebruikt en ze voorzien van echte herfstkleurtjes met distress inkt van Tim Holz in de kleuren peeled paint, tattered straw en rusty hinge, de nerfjes zijn met vintage photo ingekleurd en afgewerkt met glossy accents.
De paddenstoelenrand heb ik 3 keer uitgestansd,wit voor de basis, groen voor het gras en rood voor de paddenstoelenhoedjes,deze heb ik voorzien van witte stipjes met een wit schrijvende pen. Dit kan ook met witte gesso en een bolletjes embossingpen.

Herfstgroetjes,
3 opmerkingen:

Anoniem zei

Schitterend!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Anoniem zei

Wow zeg, alweer zo'n prachtige creatie! Die glossy accents maken de herfstblaadjes helemaal af, de paddenstoelen onderaan zijn zo schattig. Ook de watervalkaartjes en herfstdecoratie zijn helemaal top. Alles past perfect bij elkaar!

Els zei

Super wat een leuke kaart Miranda.
Groetjes, Els