maandag 14 september 2015

Autumn pocket letter swap bij Noor design

Hebben jullie de nieuwste rage al gezien op het gebied van papierhobbies? Dat is het maken van Pocket Letters. Dit is een creatieve variant op het hebben van een penvriendin en bedacht door Janette Lane uit Amerika. In een plastic hoes met 9 vakjes doe je 9 ATC kaartjes. Elk kaartje versier je naar eigen inzicht.

Doe achter in elk vakje een kleinigheidje: een gedichtje, je favoriete thee, washitape, bedeltjes, kraaltjes, een lekker recept enz. Een Pocket Letter is dus een uitwisseling van een creatief project met een vriendin. 

We hebben bij Noor! Design daarom voor juli een Pocket Letter Swap opgezet met als thema: Falling LeavesMaak in dit thema een Pocket Letter en stuur ze voor eind september naar ons op. De enige voorwaarde voor de Pocket Letter is dat er tenminste iets van Noor! Design gebruikt moet zijn op je kaartjes. Wij zullen bij Noor! Design zorgen dat je dan begin oktober een andere Pocket Letter krijgt.

Dit is mijn pocket letter geworden:Vind je het uitzoeken van materialen lastig en ben je een beginner? Bestel dan bij Noor & Zo de starterkit Pocket Letters. Hierin zit alles om 2 complete pocket letters te maken.


Stuur je Pocket Letter op inclusief een gefrankeerde envelop met daarop je eigen naam en adres naar:

Noor! Design B.V.
Postbus 12
5165 ZG Waspik

Alleen als je je retourenvelop frankeert met een bedrag van € 2,07 krijg je ook een Pocket Letter terug. Is dit niet het geval dan doet je Pocket Letter helaas niet mee.


Ben je ook al lid van onze Noor! Design Pocket Letter Facebook groep? Klik op het Facebook logo om doorgelinkt te worden. Ook hier wordt al haar hartenlust geruild.We hopen dat jullie deze SWAP leuk vinden en weer massaal mee gaan doen!

Groetjes Miranda


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen:

corryskaart zei

oh wat is dit supermooi gemaakt en zeker gaaf in die herfstkleuren!!
groetjes corry

Corrie zei

Prachtig gemaakt Miranda, wat zijn de herfstkleuren toch mooi.
Je hebt er een prachtig tafereeltje van gemaakt.
Lieve groetjes,Corrie