woensdag 1 februari 2017

Hot chocolat

Hallo allemaal,

met de soms koude dagen in deze tijd van het jaar is het toch heerlijk om af en toe te genieten van een kop beker warme chocolade melk met slagroom.
Dat gaf de aanleiding voor "hot chocolat " workshopdag. We maken deze dag 2 kaarten waarin op verschillende manieren een zakje warme chocomelk in is verwerkt. Lijkt je dit leuk, dan kun je je
opgeven kan via deze link

 Aan de zijkant heb ik de sterrand geplakt. Op het eerste gedeelte heb ik de slee geplakt met wat foambal clay voor een leuk sneeuw effect. Ik heb gebruik gemaakt van het mooi "frozen"design papier.

Aan de bovenkant heb ik de ijspegelrand geplakt,waar ik ijscristal op heb gestrooid voor een extra ijzig effect. De hertjes heb ik iets gekleurd met distress inkt vintage photo. Het plaatje in de mooie rechthoekige mal. Op de labels heb ik winterse teksten gestempeld en witte sneeuwvlokken.

Zin om mee te doen met deze workshopdag, geef je dan op via deze link. Groetjes3 opmerkingen:

Diana zei

Goedemorgen Miranda,
Je krijgt er spontaan trek van in warme choco. Mooi weer!
Dat drinken wij getrouwe elke avond als slaapmutsje, met iets erin natuurlijk hihihi
xoxo
Diana
Diana's Creations

Wendy zei

Hoi Miranda, wat een leuk idee en wat prachtig uitgevoerd!
Helemaal perfect voor deze tijd van het jaar!
Groetjes, Wendy

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooie kaart! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad gisteren? In Harderwijk was het ook weer leuk al was het niet zo druk als in oktober. Groetjes en fijne zondag, Betha