woensdag 4 januari 2017

workshop cinch deel 2

Hallo allemaal,

als eerste de beste wensen voor 2017, op naar een creatief ,gelukkig en gezond jaar.
Scrappen is weer hot....maar nog leuker is het om zelf je album te maken met The Cinch. Dit is een boekbindersapparaat met ongekende mogelijkheden. Ik leg je in deze workshop alle ins- en outs uit van deze toffe machine. En we gaan er natuurlijk ook mee werken!

Vrijdag 13 januari kom ik deze workshop geven bij Noor en Zo. We gaan deze dag dit winter album maken, welke ik zelf ontworpen heb. We maken het album helemaal zelf het (21 x 21 cm), vanaf de kaft tot het inbinden van het boek. In het boek gaan we pagina’s met veel labels die op verschillende manieren uit je pagina komen. Je gaat naar huis met een prachtig zelfgemaakt scrapalbum, wat je thuis kunt pimpen en verder vullen. Foto's inplakken en opleuken vergt veel meer tijd en dat redden we niet op 1 dag. Er passen minstens 40 foto’s in dit album.
Het thema voor dit album wordt "Let It Snow" voor het verwerken van al je winterse fotos.We maken gebruik van het mooie papier blok "frozen". Je krijgt tijdens de workshop een heel blok om je album mee te beplakken en versieren.
Welke materialen krijg je erbij in de workshop:
·         Cardstock
·         Designpapier Let it Show 
·         Chipboard
·         Boekbinderslinnen
·         Mica
·         Bindringen voor de Cinch
Je hoeft niet perse workshop deel1 van de cinch workshop gedaan te hebben om aan deze workshop te kunnen deelnemen.
Via de volgende link kun je je opgeven, er zijn nog een paar plekjes vrij, http://www.noorenzo.com/a-45513044/workshops/vrijdag-13-januari-workshop-scrapalbum-let-it-snow/
groetjesGeen opmerkingen: