woensdag 9 september 2015

Autumn

Hallo allemaal,
Nog even en dan veranderen de bladeren weer in de meest prachtige kleuren. Hier op de Veluwe, waar ik woon is het echt geweldig om al die kleuren weer aan de bomen zien te verschijnen.

 Deze keer heb ik een uitschuif kaart gemaakt,als je aan het lintje trekt komt de tekst te voorschijn, zoals je hieronder op de foto kunt zien.Ik heb de nieuwe herfstmal met bladeren van joy gebruikt, ik vind het echt een hele mooie en toepasselijke mal voor de herfst.Ik heb hem uitgestanst in het oranje en hem daarna gemat op bruin cardstock voor een nog mooier resultaat.Aan twee kanten heb ik 1 van de vele mooie rand stansen gebruikt, deze is toch wel 1 van mijn favorieten.

Het designpapier komt van de nieuwe lijn van Craftemotions autumn-woods. Naast dit mooie blokpapier met diverse herfst prints heb ik ook de bijpassende houten emblies en egel, eekhoorn en eikeltjes stansjes gebruikt op de kaart om hem helemaal af te maken.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren met mijn creatie, ik ben benieuwd naar jullie reactie's.
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen:

Jolanda zei

Hij is fantastisch mooie kleuren en ja laat maar vallen hoor die bladeren en wat een plek om te wonen daar.......lijkt me heerlijk.

Liefs Jolanda

Marjanne zei

heerlijk herfst,ik hou van de kleuren en het gezellige thuis zijn... je kaartje geeft de sfeer goed weer, heel mooi