dinsdag 11 oktober 2016

Reminder Oktober challenge

Hallo allemaal,
Dit is de sketch , die we deze maand gebruiken met de mooie  mal (6002/0535) Dit is 1 van mijn favoriete Noor mallen! Dit is mijn voorbeeld kaart voor jullie :

 Voor een sketch challenge kies ik eerst m'n designpapier en daarbij passende kleuren cardstock en een plaatje. Dan maak ik eerst de basis met daarop de sketch van oktober. Ik heb gekozen voor het mooie herfst designpapier (6011/0502)

Deze maand staat deze mal in de spotlights (6002/0535) in deze tijd is het natuurlijk super leuk om herfstkaarten te maken, al is het alleen al om de prachtige kleuren.

 Bovenaan de kaart heb ik de paddenstelenrand 96002/0317) geplakt, eerst uitgestanst in het wit en als basis gebruikt. Uitgestanst in het groen en daarvan het gras afgeknipt,uitgestanst in het rood en daarvan de hoedjes uitgeknipt en op de basis geplakt. Stipjes met een wit schrijvende pen erop getekend.


Super leuk voor op je herfstkaarten is het spinnenweb met spin (6002/0532) ,ik heb hem in bruin uitgestanst en het witte kruis heb ik erop gezet met een wit schrijvende pen.

 De blaadjes en takjes (6002/0580) heb ik voorzien van echte herfstkleuren met distress inkt in de kleuren: rustyhinge,scattered straw en peeled paint.
Dat doe ik met behulp van daubertjes.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren!

Vind je dit ook leuk dan kan je nog meedoen.
Kijk dan even bij de Noor!Design Challenge groep.


Geen opmerkingen: