dinsdag 6 september 2016

Reminder sketch challenge september lavendel cadeautasje

Hallo allemaal,

ook deze maand is weer een sketch challenge in onze speciale Noor!Design Challenge groep.Je hebt nog even de tijd om mee te doen, want deze challenge loopt tot eind september en je kunt er een leuke prijs mee winnen!
dit is de sketch , die we deze maand gebruiken met de mooie  mal (6002/0421) Dit is 1 van mijn favoriete Noor mallen! Dit is mijn voorbeeld kaart voor jullie :


Voor een sketch challenge kies ik eerst m'n designpapier en daarbij passende kleuren cardstock en een plaatje. Dan maak ik eerst de basis met daarop de sketch van september. Ik heb gekozen voor het mooie lavendel designpapier (6011/0501 )

Deze maand staat deze mal in de spotlights (6002/0421). ik heb hem uitgestanst in craft kleur, ingekleurd met distress inkt vintage photo, daarna heb ik hem gemat op paars papier.

 Hierbij hoort natuurlijk het mooie bijpassende lavendel stansje (6002/0541) Deze heb ik in groen uitgestanst en in het paars, van het paars heb ik de steeltjes eraf geknipt en op de groene basis geplakt.

 In de sketch is ook een banner verwerkt, daar past deze mooie banner natuurlijk mooi .
 (6002/0386)
Ik heb er deze keer een cadeautasje van gemaakt, ook aan de binnenkant komt het prachtige lavendel papier (6011/0501) helemaal tot zijn recht.
Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren!

Vind je dit ook leuk dan kan je nog meedoen.
Kijk dan even bij de Noor!Design Challenge groep.


1 opmerking:

Jolanda zei

Superrrrr mooi gedaan en geweldige kleuren gebruikt.

Liefs Jolanda