dinsdag 5 april 2016

Vrolijk voorjaar en demo 9 april Boekensteuntje creatief in Tegelen

Hallo allemaal,

zaterdag 9 april mag ik een demo geven bij Het Boekensteuntje creatief in Tegelen. Het is van 10.00-16.00, ik heb weer vele voorbeelden bij me, zo ook deze


De basis heb ik gemaakt van groen en geel cardstock , het designpapier komt uit het blok budding spring (6011/0314) Langs de zijkanten heb ik een leuk randstans gebruikt (6002/0365) boven aan de kaart zit de bloemen randstans (6002/0476)


In het midden heb ik de vierkante accolade stans (6002/0535) gebruikt. De buitenste rand uit geel gestanst, de middelste uit wit en de binnenste heb ik gebruikt om het plaatje uit te stansen.


De narcisjes die je op deze kaart ziet heb ik gemaakt met de flourish vintage bloemen (6003/0065)
Deze heb ik in het geel en wit uitgestanst . Voor de narcis gebruik je 2 bloemen van dezelfde grootte. Deze bol je op met een embossingpen en van het kelkje knip je 2 blaaadjes af, zodat het kelkje ontstaat, deze plak je op met een dikke klodder tacky glue lijm. De 2 kleine gele bloemetjes zijn gemaakt met de flourish vintage flowers 96003/0066)Links voor heb ik een vogelnestje geplakt en er wat klim-op 96002/0456) in gedaan.


Rechts onderin heb ik ook wat klim-op geplakt, deze heb ik bewerkt met distress inkt vintage photo en wat glossy accents. Het gele bloemetje heb ik gemaakt met de vintage flourish bloemen stans, hierop heb ik wat glitter gesmeerd.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren en zie ik jullie zaterdag bij Het Boekensteuntje creatief in Tegelen. Groeten 
4 opmerkingen:

Margo zei

Wat een prachtige kaart Miranda !
Groetjes
Margo

Petras Bastelschätze zei

Miranda beautiful easter/spring card design and lovely colors. I like the borders and the arrangement of flowers.
Best regards Petra

Marjanne zei

O wat een prachtig tafereeltje

Wendy zei

Prachtige kaart Miranda, net als alle andere kaarten die je vandaag had meegenomen naar Tegelen! Een schitterende collectie!
Leuk je ontmoet te hebben, via FB heb ik je een berichtje gestuurd. Nog een heel goed weekend!
Groetjes, Wendy