woensdag 10 februari 2016

Winterkaart met warme chocolade melk

Hallo allemaal,

eind januari heb ik een kaart workshop gegeven bij Noor en Zo, wat was het gezellig en wat is er goed gewerkt! Deze dames hebben de kaart al even mogen aanschouwen, die ik vandaag aan jullie laat zien,het is namelijk dezelfde basis als de kaart met de waxinelichtjes,maar nu met warme chocolademelk erin verwerkt.


Op de voorkant zie je achter het plaatje die hele gave nieuwe vierkante mal, zo zie je dat je hem ook op deze manier kunt gebruiken. De tekst "winter "heb ik 2 keer uitgestanst in wit en blauw en toen op elkaar geplakt,zodat je van het wit nog net een klein randje ziet.


De hulstblaadjes heb ik in wit uitgestansd en ingekleurd met  distress inkt peeled paint en iced spruce, daarna heb ik er wat witte foam clay opgeplakt voor een sneeuw effect.


Het sleetje heb ik uitgestanst uit craft en daaroverheen heb ik wat glossy accents aangebracht voor een leuk effect. De slee heb ik in de sneeuw gezet met witte foam clay.


als je  het eerste gedeelte van de kaart opent , zie je dat ik de ijspegelrand in wit glitter papier heb uitgestanst en op het designpapier heb geplakt. Ook heb ik er wat  sneeuwvlokken van een laser art vel van dutch doobadoo opgeplakt.


Als je de kaart verder opent zie je dit resultaat, ik ga je per stukje laten zien wat erop zit.


Aan de linkerkant heb ik deze prachtige ovale stans gebruikt, de tekst paste er perfect in. Aan de zijkanten hiervan heb ik wat klim-op geplakt. De klim-op heb ik in wit uitgestansd en ingekleurd met  distress inkt peeled paint en iced spruce,de nerfjes met vintage photo, daarna heb ik er wat snoweffects opgesmeerd, daarop wat glossy accents wat ik daarna verhit heb met de heattool voor het ijzige resultaat.


In het midden heb ik een insteekflap gemaakt ,waar precies de chocolade melk achter past. Op het flapje heb ik de handschoentjes en wanten geplakt, deze heb ik ingekleurd met distress inkt vintage photo en daarna heb ik wat witte foam clay erop geplakt. De sneeuwvlok komt van een laser art vel van dutch Doobadoo.


Aan de rechterkant van de kaart heb een bijpassend vintage plaatje geplakt en daarachter het grote ijscristal. Ok heb ik de schaatjes erbij geplakt, deze heb ik ingekleurd met  distress inkt vintage photo en ik heb er iets witte gesso aan gesmeerd. De stempel komt van het Noor winter wishes tekst stempel vel, De sneeuwvlok van het laser art vel van Dutch Doobadoo. De boompjes  heb ik in wit uitgestansd en ingekleurd met  distress inkt peeled paint en iced spruce en vintage photo, daarna heb ik er wat liquid applique op gesmeerd en verhit met de heattool voor dit prachtige 3 D effect.

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren!
Groetjes 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


3 opmerkingen:

Caroline zei

Heel mooi kaartje Miranda. Er is zoveel op te zien!
Groetjes van Caroline

martine zei

wat een schitterende kaart Miranda;
met zoveel mooie details supers gedaan !
liefs martine

Corrie Bessems zei

Wat een prachtige kaart Super

Corrie Bessems