dinsdag 24 november 2009

kerstmarkt /hobbybeurs


zondag 29 november sta ik op de hobbybeurs in zalencentrum De kruisberg te doetinchem van 11.00-17.00.dus als je zin en tijd hebt en je bent in de buurt kom dan effe langs.op deze beurs zijn o.a. mijn creatie's te zien en te koop en ook heb ik een aantal pakketten te koop om zelf aan de gang te gaan.het zijn complete workshoppaketten met alles wat je nodig hebt,behalve je schaar,lijm en dat soort dingen
natuurlijk:-)
en en en...............
zaterdag 12 december sta ik in de stand van http://www.cutestampsandcards.nl/ op de kerstmarkt in eerbeek.
daar verkopen we (bijna) alle spullen die ook in de webwinkel staan,dus martha stewart ponsen,nieuwste stempels,heeeel veel charms enz. enz. en een aantal leuke nieuwe workshoppakketten met kaarsjes en waxinelichtjes dus als je nieuwsgierig bent kom dan gezellig langs!
het is van 15.00 tot 20.00 en er staan ong. 55-60 kramen.ook staan er vuurkorven en is er een levende kerststal en er wordt gratis warme chocomelk en gluhwijn uitgedeeld op de kerstmarkt :-)

5 opmerkingen:

Annie zei

hallo Miranda,
Ik kom zeker even bij je kijken want ik sta zelf ook op die beurs met vogeltaarten en allerlei andere dingen voor vogels en spullen beplakt met servetten en nog wat andere freubels
groetjes Annie

miranda zei

leuk annie!tot zondag
groetjes miranda

Janny zei

jammer dat het zo ver weg is anders kwam ik even langs! succes!

Jacqueline's Weblog zei

Veel succes op de hobbybeurs!
Ik heb vanmorgen je adventtoren besteld bij Jacqueline. Ik ga alvast bij de brievenbus zitten, want ik kan niet wachten om hem te maken, hij is super!
Groetjes van Jacqueline

miranda zei

ooo wat leuk!!
heel veel succes met maken!
ik zie hem dan wel op je blog verschijnen als je hem af hebt???
groeten miranda